Troli Restoran Malaysia

BTM

A. Restaurant / Cafe Tables / Meja Restoran / Kafe

B. Restaurant / Cafe Chairs / Kerusi Restoran / Kafe

C. Bar Sets/ Set Bar

D. Outdoor Stainless Steel Furniture / Perabot Outdoor Stainless Steel

E. Canteen Furnitures / Perabot Kantin

F. Other Furniture

G. Cages

H. Job References

Troli Restoran Stainless Steel : Biarkan Troli Bekerja Untuk Anda

Sekiranya anda memiliki sebuah restoran, atau ketika bekerja di sebuah restoran, terutama restoran mewah, perkara terakhir yang anda mahukan adalah masuk ke dapur kerana jumlah pinggan mangkuk yang tertinggal oleh tetamu anda. Sebenarnya, anda memerlukan lebih banyak pinggan mangkuk atau tuala tangan atau perkakas, kembali ke depan restoran sebelum lebih ramai tetamu tiba.

Walaupun anda mempunyai stesen mencuci piring dapur, atau stesen tunggu, menggunakan troli restoran akan menjadikan kerja lebih mudah bagi mereka yang mengurus dan memiliki restoran. Mengguna troli mengutip pinggan mangkuk akan membuat kerja pembersihan lebih lancar di restoran.

Di satu pihak, kakitangan pelayan anda akan mempunyai pengerakan yang lebih lancar apabila membersih meja jadikan operasi keseluruhan restoran lebih menguntungkan. Terutamanya apabila mereka perlu membawa semua pinggan mangkuk kotor itu kembali ke mesin basuh pinggan mangkuk untuk menambahnya penggunaan semula.

Bagaimanakah anda melakukan ini dengan cara yang tersusun dan tepat masanya tanpa kelihatan seperti restoran anda tidak teratur? Mengapa meninggalkan pinggan mangkuk kosong dan perkakas di permukaan meja kosong? Oleh itu, memilih troli keluli tahan karat akan menyelesaikan masalah jenis ini dengan cepat dan pantas.

Jika anda seorang pemilik restoran atau memerlukan bantuan dengan mengumpul barangan restoran anda, anda ingin tahu bagaimana ia boleh menyenangkan pekerjaan anda atau tugas kakitangan anda; menjadikannya kerja lebih mudah kerana mereka perlu mengambil peralatan makan dan perkakas restoran semasa pilih troli restoran berjenama “BERJAYA STEEL” jam sibuk.

Contact us today and get your questions answered.

2TDT

3TDT

3TCT (S)

3TCT (L)

4TCT (S)

4TCT (L)


Individual Stool Sets

List of Products

Related Articles

Contact Us

If you have any question about any of our products or services, just drop us a line below and we will get back to you soon.

Address
Lot 6, Jalan Perindustrian Sg.Balak 1/1, Kaw. Perindustrian Sg.Balak, 43000 Balakong, Kajang, Sel.D.E, Malaysia.

Showroom Business Hour
Monday to Friday
9am - 5pm,
Lunch Hour : 12 - 1pm

Contact Us :-

Ms.Selin
012-628 6028

Mr.David
012-232 0716

Office
03-8737 1886

Fax:
03-8736 1886

 

 

Follow Us