Pembekal Kaki Meja Malaysia

BTM

A. Restaurant / Cafe Tables / Meja Restoran / Kafe

B. Restaurant / Cafe Chairs / Kerusi Restoran / Kafe

C. Bar Sets/ Set Bar

D. Outdoor Stainless Steel Furniture / Perabot Outdoor Stainless Steel

E. Canteen Furnitures / Perabot Kantin

F. Other Furniture

G. Cages

H. Job References

Kaki dan permukaan atas meja dari Pembekal Utama

Sudahkan meja lama anda buruk. Sudahkan sampai masa untuk manaiki taraf. Sekiranya ya , sila jumpa kami , salah satu pembekal utama Malaysia. Mengkhususkan dalam segala hal dari kaki meja hingga ke permukaan atas meja. Anda boleh membina meja anda sendiri dengan menggunakan kreativiti anda sendiri.

Mari kita bincangkan kemungkinan kaki meja. Terdapat pelbagai pilihan untuk dipilih berdasarkan idea unik seseorang . Seorang individu tidak perlu mengorbankan kekokohan untuk reka bentuk yang cantik. Kaki meja kami adalah yang terbaik di dunia , dibina untuk memenuhi spesifikasi anda sendiri. Sama ada bahan besi atau stainless steel , kami mempunyai semuanya. Ketahanan kaki meja kami akan membuatkan anda berasa yakin apabila anda duduk untuk makan malam.

Tetapi tiada meja lengkap tanpa kaki yang boleh dipercayai. Kaki meja kami direka untuk menahan ujian masa dan kelihatan cantik tanpa mengira penggunaanya . Semasa membeli dari salah satu pembekal utama di Malaysia , anda dijamin akan rasa puas hati. Kami mempunyai kaki meja yang terdiri daripada saiz , bentuk , warna dan komposisi yang berlainan. Kami boleh membekalkan apa-apa kaki meja untuk memenuhi keperluan anda.

Apabila membina sesuatu meja yang cantik , adalah penting untuk memilih permukaan atas meja yang sesuai. Permukaan atas meja adlah ekspresi kreativiti , meninggalkan kesan kepada mereka yang menggunakannya untuk selama-lamanya. Kami menawarkan pelbagai permukaan atas meja berkualiti untuk dipilih. Membeli-belah dengan salah satu pembekal utama di Malaysia mempunyai faedahnya. Kami menjamin anda akan puas hati terhadap permukaan atas meja baru anda , namun begitu , kami masih memberi jaminan mutunya.

Kami tahu bahawa membina sesuatu meja baru bukanlah tugas yang mudah. Ia memerlukan masa , usaha , dedikasi dan komitmen. Di sini , kami percaya bahawa menyediakan peralatan dan bahan yang betul akan membantu dalam usaha anda untuk mencipta meja yang paling cantik yang pernah dilihat.

Inventori kami membolehkan anda memilih dari beratus-ratus kaki dan permukaan atas meja.

Kami berharap anda dapat mencari sesuatu yang anda suka dan kami sentiasa bersedia membantu anda mencari reka bentuk anda sendiri. Kepuasan pelangaan adalah moto kami.

Oleh itu , teruskan kreativiti anda berkembang dan tunjukkan kepada dunia apa yang anda mampu buat. Kerana anda adalah pencipta , kami hanya menyediakan anda dengan bahan yang diperlukan untuk membina sesuatu kecantikan.

Contact us today and get your questions answered.

TB 1

TB 2

TB 3

TB 4

TB 5

TB 6

TB 7

TB 8

TB 9

TB 10

TB 11

TB 19

TB 12

TB 13

TB 14

TB 15

TB 16

TB 17


Individual Stool Sets

List of Products

Related Articles

Contact Us

If you have any question about any of our products or services, just drop us a line below and we will get back to you soon.

Address
Lot 6, Jalan Perindustrian Sg.Balak 1/1, Kaw. Perindustrian Sg.Balak, 43000 Balakong, Kajang, Sel.D.E, Malaysia.

Showroom Business Hour
Monday to Friday
9am - 5pm,
Lunch Hour : 12 - 1pm

Contact Us :-

Ms.Selin
012-628 6028

Mr.David
012-232 0716

Office
03-8737 1886

Fax:
03-8736 1886

 

 

Follow Us