Select Page

Meja Lipat Stainless Steel

BTM

A. Restaurant / Cafe Tables / Meja Restoran / Kafe

B. Restaurant / Cafe Chairs / Kerusi Restoran / Kafe

C. Bar Sets/ Set Bar

D. Outdoor Stainless Steel Furniture / Perabot Outdoor Stainless Steel

E. Canteen Furnitures / Perabot Kantin

F. Other Furniture

G. Cages

Panduan Pembelian meja lipat Stainless Steel

Meja lipat staianless steel telah secara meluas menyeluruh dunia samaada di rumah atau perdagangan aplikasi. Perlu diingat bahawa meja lipat yang berbeza juga datang dengan pelbagai ciri. Jadi apakah yang harus anda cari?

Membeli meja lipat stainless steel?
Salah satu faedah yang besar dari meja lipat tahan karat ialah keupayaan untuk dilipat. Dalam hal ini, anda ingin dapat satu produk yang akan memberikan keupayaan lipat yang mudah. Apabila tidak digunakan, meja sedemikian mudah dilipat. Juga ia tidak mengambil banyak ruang semasa penyimpanan. Banyak pembeli perabot juga mahukan perabot yang mudah dibawa.

Penampilan
Anda mahu meja lipat keluli tahan karat yang kelihatan hebat tanpa menjejaskan fungsi dan ketahanan. Untuk perabot, keluli tahan karat adalah sangat estetik.

Kapasiti menanggong berat besar

Pilihan meja yang boleh dilipat anda harus menyediakan kapasiti besar yang cukup untuk digunakan sehari-hari, terutamanya dalam persekitaran komersil dan perindustrian. Perlu diingat bahawa keluli tahan karat sangat kuat, teruatamanya aplikasinya.

Mudah bersih

Meja lipat keluli tahan karat biasanya mudah dibersihkan. Apabila membelibelah untuk perabot, anda ingin produk yang bukan sahaja tidak mudah di hakis tetapi juga tidak mudah di calar. Juga meja yang sesuai harus senang di selenggara.
Serba boleh dan Penggunaan Pelbagai Fungsi

Anda mahu meja yang sesuai untuk kegunaan dalaman dan luaran. Untuk hidupan seharian, meja keluli tahan karat lipat mempunyai kegunaan pelbagai guna dan oleh itu pilihan yang baik untuk berkelah. Pertemuan keluarga, perkhemahan, dan barbeku. Meja keluli tahan karat juga sesuai untuk stesen kerja dan penggunaan industri.

Pelbagai

Apabila merujuk kepada membeli-belah perabot, ia boleh menjadi tugas yang mencabar untuk mencari perabot yang sesuai untuk ruang anda. Dalam hal ini, anda ingin bekerja dengan sebuah syarikat yang menyediakan pelbagai jenis produk. Dengan pelbagai pilihan, ia menjadi lebih mudah untuk mencari produk yang sepadan dengan keperluan anda.

Tahan Lama

Anda tidak mahu perabot yang akan mudah rosak dalam beberapa minggu atau bulan. Meja keluli karat mempunyai rangka kukuh dan sangat tahan lama. Di Berjaya Steel Railings Sdn Bhd, kami pastikan setiap meja lipat adalah kukuh dan boleh dipercayai.

Bentuk dan saiz

Bentuk dan saiz meja yang ideal bergantung pada penggunaan meja yang dimasudkan. Meja lipat bulat sangat sesuai untuk makan dan acara, kerana ia membolehkan lebih mudah menjalankan perbincang dan interaksi. Meja-meja ini juga sesuai untuk acara pengumpulan dana. Sebaliknya, meja segiempat tepat amat sesuai untuk vendor dan persidangan. Berkenaan dengan saiz, anda juga ingin memastikan meja tidak hanya sesuai dengan ruang anda tetapi dapat menampung orang yang cukup selesa.

Meja lipat stainless steel kami kukuh. Pelanggan boleh memilih antara reka bentuk segi empat tepat atau bulat. Adakah anda berminat untuk membeli meja lipat stainless steel? Layari pemilihan perabot kami yang berbagai jenis, dan anda pasti akan mencari produk yang memenuhi keperluan anda. Syabas!

SP:RT-38

SP:RT-2439

Related Articles

Contact Us

If you have any question about any of our products or services, just drop us a line below and we will get back to you soon.

Address
Lot 6, Jalan Perindustrian Sg.Balak 1/1, Kaw. Perindustrian Sg.Balak, 43000 Balakong, Kajang, Sel.D.E, Malaysia.

Showroom Business Hour
Monday to Friday
9am - 5pm,
Lunch Hour : 12 - 1pm

Contact Us :-

Mr.David
012-232 0716

Ms.Selin
012-628 6028

Fax:
03-8736 1886

 

 

Email 

sales@berjayasteelrailings.com

Follow Us