Select Page

Meja Gentian Kaca Malaysia

BTM

A. Restaurant / Cafe Tables / Meja Restoran / Kafe

B. Restaurant / Cafe Chairs / Kerusi Restoran / Kafe

C. Bar Sets/ Set Bar

D. Outdoor Stainless Steel Furniture / Perabot Outdoor Stainless Steel

E. Canteen Furnitures / Perabot Kantin

F. Other Furniture

G. Cages

Nikmati Keselesaan Unik Dari Meja Gentian

Kaca Selama beberapa dekad, kerusi dan meja gentian kaca telah menarik restoran, kantin sekolah, kantin kilang, medan selera tempatan. Hari ini, kemasan unik mereka masih menangkap minat orang ramai kerana variasi permukaan. Kerusi, meja, bangku ini dibina dan direka untuk bukan sahaja kelihatan menarik tetapi selamat untuk setiap kegunaan. Terima kasih kepada proses “mengikat kering’’ tanpa monomer yang digunakan dalam pengeluaran mereka.

Sifat gentian kaca yang digunakan dalam proses membuat perabot ini merupakan bukti jelas tentang keunikan setiap produk. Untuk tujuan ini, mereka diketahui mempunyai ciri-ciri kualiti yang unik yang jarang dilihat dalam mana-mana produk lain. Sebahagian daripada tanda-tanda kualiti yang unik ini termasuk titik-titik kecil yang berwarna, lebih ringan dan lebih licin di permukaan.

Perabot gentian kaca yang dibuat secara unik ini telah menambah lagi kepuasan dan kemudahan semua orang. Proses baru yang kini terlibat dalam menghasilkan plastic bertetulang boleh memberikan sesiapa sahaja dengan keselesaan duduk.

Perabot gentian kaca yang luar biasa ini dengan keindahan yang menarik boleh padan dengan sebarang hiasan di mana-mana restoran, kantin, medan selera atau kafe luar. Mereka datang dalam pelbagai warna yang menarik yang menyenangkan mata dan boleh digabungkan dengan sebarang suasana. Tambahan lagi, Perabot gentian kaca memang dibentuk untuk keselesaan. Sama ada untuk ruang formal atau tidak formal, spesifikasi ini telah terbukti menjadi pilihan yang sempurna terutama apabila digunakan sebagai perabot makan walaupun di restoran, kantin atau medan selera.

Selama ini, pemilik restoran dan reka bentuk tempatan memang tidak mahu melepaskan perabot khas ini. Tidak dapat dinafikan lagi, Perabot gentian kaca yang baru dirumuskan ini akan bertahan selama bertahun-tahun yang akan datang seperti yang diketahui. Secara alam sekitar, mereka telah terbukti tidak berbahaya (selamat), kerana mereka boleh mudah dikumpulkan dan dikitar semula dengan acuan baru.

Lebih-lebih lagi perabot gentian kaca mempunyai ciri berikut:-
a) Permukaan meja tidak ada jurang, senang jaga kebersihan.
b) Kalis air dan tahan panas.
c) Tiada tepi-tepi atau buju tajam.
d) Pemasangan adalah mudah, boleh diskru ke lantai, amat sesuai untuk medan selera awam.

Sedang cari perabot gentian kaca, datang ke Berjaya Steel Railings. Kami mempunyai berbagai reka bentuk untuk pilihan anda.

Related Articles

Contact Us

If you have any question about any of our products or services, just drop us a line below and we will get back to you soon.

2 + 1 =

Address
Lot 6, Jalan Perindustrian Sg.Balak 1/1, Kaw. Perindustrian Sg.Balak, 43000 Balakong, Kajang, Sel.D.E, Malaysia.

Showroom Business Hour
Monday to Friday
9am - 5pm,
Lunch Hour : 12 - 1pm

Contact
Monday to Friday
(For Furnitures)

018-666-2283
Ms. Jammy

Monday to Friday
(For Dog Cage / Cat Cage)
012-232-0716
Mr. David Chong

Saturday & Sunday
(Public Holiday)

012-232-0716
Mr. David Chong

Fax:
03-8736 1886

Email 

sales@berjayasteelrailings.com

Follow Us