0 item(s) - RM0.00

Meja Kerusi Kantin

Perkara-Perkara Yang Perlu Dipertimbangkan Ketika Membeli Meja Dan Kerusi Kantin

 

Meja dan kerusi kantin anda bukanlah apa yang anda boleh  beli secara rawak.  Anda perlu mempertimbangkan beberapa faktor untuk memilih meja dan kerusi kantin anda. Adalah biasanya kita cari meja  kerusi kantin dengan kos yang paling rendah. Walau bagaimanapun , kualiti adalah lebih penting daripada kos pembelian.

 

Jika anda  membeli berdasarkan kos , dengan mempertimbangkan  kos pembelian sahaja mungkin mengelirukan. Kos pembelian mesti dipertimbangkan dengan ketahanan. Sebagai ilustrasi , pertimbangkan membeli dua unit kerusi dan tentukan mana yang benar-benar lebih murah dan kos berkesan.

 

Satu unit kerusi A berharga $20 tetapi ia boleh tahan sekurang-kurangnya 6 tahun sementara satu unit kerusi yang lain B berharga hanya $5 tetapi ia tidak dapat tahan lebih daripada satu tahun sebelum ia retak dan pecah. Pada mulanya , anda akan menganggap kerusi B adalah lebih berbaloi kerana $5 adalah jauh dari $20. Jika anda menggunakan kerusi B selama 6 tahun , anda akan membeli 6 kerusi kerana satu demi satu akan rosak. Inilah aritmetik , 6 tahun didarab dengan $5 akan berjumlah $30.

 

Ini bermakna jika anda menggunakan kerusi B , anda akan menghabiskan $30 dalam 6 tahun tetapi jika anda telah membeli kerusi A ,  ia masih berfungsi lagi . Dalam jangka masa panjang , kerusi A akan menjimatkan $10. Jadi , mana kerusi yang benar-benar lebih murah ?  Ketahanan lebih penting daripada harga.

 

Anda harus mempertimbangkan warna

 

Warna meja dan kerusi anda juga penting. Anda harus pilih warna yang sepadan dengan warna dinding dan lantai anda. Di samping itu , lebih baik memilih sama ada hitam atau putih kerana ia adalah warna sejagat dan mereka boleh sepadan dengan semua warna lain.

 

Anda perlu mempertimbangkan keselesaan

 

Kualiti kerusi yang paling penting adalah keselesaan. Pelanggan anda perlu rasa selesa semasa makan. Cabaran di sini adalah bahawa banyak kerusi kelihatan begitu cantik dan bergaya kerana kelihatan hebat mereka tetapi mereka tidak selesa.

 

Kelihatan hebat mereka kadang-kadang boleh menarik minat pembeli sehingga mereka tidak akan mempertimbangkan keselesaan. Memang kekurangan  keselesaan kerusi akan mengurangkan jumlah pelanggan anda.

 

Beraneka jenis juga penting

 

Anda hanya boleh mendapatkan pilihan yang terbaik jika anda dapat pilih dari pelbagai meja dan kerusi. Oleh itu , anda harus melawat sebuah kedai yang menawarkan pelbagai reka bentuk dan warna.

 

Sebagai kesimpulan , anda hanya boleh mendapatkan tawaran yang sangat baik jika anda menyemak beberapa kedai bekalan sebelum anda membuat keputusan untuk membuat pembelian anda.

 

You may also be interested in other related products such as Meja Dan Kerusi Fiberglass Permukaan Atas Meja Granit , Meja, Kerusi Dan Bangku Stainless Steel Troli Restoran, Meja Dan Kerusi Stainless Steel, Meja Kerja Stainless Steel, Pemborong Meja Dan Kerusi Fiberglass, Set Kantin FiberglassPembekal Perabot Medan Selera FiberglassMeja Dan Kerusi Logam Untuk KafePembekal Kaki MejaMeja Kerusi KantinStainless Steel Waiting BenchStainless Steel Cat Cage, and Bangku Menunggu Stainless Steel.

 

Contact us today and get your questions answered. Email or call us using the details provided on the bottom right section.

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/berjaya/public_html/system/library/log.php on line 14