0 item(s) - RM0.00

Meja Dan Kerusi Stainless Steel

Kenapa Pilih Meja Dan Kerusi Stainless Steel

 

Ramai orang mungkin tidak akan terfikir tentang meja dan kerusi keluli tahan karat kerana mereka tidak biasa dengan kelebihanya bahawa meja dan kerusi keluli tahan karat mempunyai banyak kelebihan jika banding dengan bahan-bahan lain yang digunakan untuk membuat meja dan kerusi. Ini adalah beberapa sebab mengapa meja dan kerusi keluli tahan karat boleh berfungsi dengan lebih baik untuk anda.

 

  1. Ketahanan

 

Kandungan kromium tinggi keluli tahan karat menyediakan produk ini sangat tahan lama. Bahan ini membuat meja dan kerusi boleh tahan selama seumur hidup. Keluli tahan karat bukan tidak boleh dimusnahkan tetapi bahan ini dapat menyerap keausan dan lusuh setiap hari tanpa menunjukkan tanda-tanda kerosakan atau kehilangan kilauan dan bersinar.

 

  1. Serba Guna

 

Meja dan kerusi keluli tahan karat boleh menyesuaikan diri dalam beberapa tempat perniagaan, industri dan peribadi. Tempat duduk kefeteria, tempat duduk kafe, tempat duduk untuk kemudahan makan sekolah, tempat makan taman, dan tempat sukan adalah beberapa tempat perniagaan yang menggunakan meja dan kerusi keluli tahan karat.

 

Meja dan kerusi keluli tahan karat adalah pilihan yang sangat bijak sebagai perabot dek atau teres terutama untuk keluarga dengan kanak-kanak.

 

  1. Rintangan cuaca

 

Keluli tahan karat tidak berkarat. Kualiti bahan ini menjadikannya sesuai untuk kegunaan luaran. Menggunakan keluli tahan karat untuk tempat-tempat besar yang memerlukan banyak meja dan kerusi menjimat wang untuk pemilik perniagaan. Penjimatan ini datang dari bahan ini boleh tahan lama, tidak perlu cat atau membaiki, dan pembersihan minimum.

 

  1. Kesenangan pembersihan

 

Keluli tahan karat tidak akan menunjukkan kesan noda seperti permukaan lain. Kualiti keluli tahan karat ini menjadikan pembersihan meja dan kerusi sangat mudah. Tiada penggosokan yang terlibat. Tiada bahan pencuci khas di perlukan. Bahan pencuci biasa adalah semua yang diperlukan untuk memastikan keluli tahan karat kelihatan cerah. Anda mungkin hanya perlu membersihkan sekali setahun.

 

  1. Keselesaan

 

Meja dan kerusi keluli tahan karat adalah sangat selesa untuk digunakan. Panel ergonomik yang dibina di kerusi itu sesuai dengan ukuran dan berat badan seseorang. Keluli tahan karat menyediakan sokongan lumbar yang sangat baik. Meja ini boleh direka untuk sebarang umur atau ketinggian.

 

  1. Reka bentuk

 

Reka bentuk meja dan kerusi keluli tahan karat membolehkan anda senang susun ke ruang anda. Meja ini boleh diletakkan berdekatan dengan satu sama lain yang membolehkan penggunaan ruang dengan maksima yang anda miliki. Kerusi boleh disusun untuk penyimpanan di ruangan yang kecil.

 

You may also be interested in other related products such as Meja Dan Kerusi Fiberglass Permukaan Atas Meja Granit , Meja, Kerusi Dan Bangku Stainless Steel Troli Restoran, Meja Dan Kerusi Stainless Steel, Meja Kerja Stainless Steel, Pemborong Meja Dan Kerusi Fiberglass, Set Kantin FiberglassPembekal Perabot Medan Selera FiberglassMeja Dan Kerusi Logam Untuk KafePembekal Kaki MejaMeja Kerusi KantinStainless Steel Waiting BenchStainless Steel Cat Cage, and Bangku Menunggu Stainless Steel.

 

Contact us today and get your questions answered. Email or call us using the details provided on the bottom right section.