0 item(s) - RM0.00

Troli Restoran

Troli Restoran Stainless Steel : Biarkan Troli Bekerja Untuk Anda

 

Sekiranya anda memiliki sebuah restoran, atau ketika bekerja di sebuah restoran, terutama restoran mewah, perkara terakhir yang anda mahukan adalah masuk ke dapur kerana jumlah pinggan mangkuk yang tertinggal oleh tetamu anda. Sebenarnya, anda memerlukan lebih banyak pinggan mangkuk atau tuala tangan atau perkakas, kembali ke depan restoran sebelum lebih ramai tetamu tiba.

 

Walaupun anda mempunyai stesen mencuci piring dapur, atau stesen tunggu, menggunakan troli restoran akan menjadikan kerja lebih mudah bagi mereka yang mengurus dan memiliki restoran. Mengguna troli mengutip pinggan mangkuk akan membuat kerja pembersihan lebih lancar di restoran.

 

Di satu pihak, kakitangan pelayan anda akan mempunyai pengerakan yang lebih lancar apabila membersih meja jadikan operasi keseluruhan restoran lebih menguntungkan. Terutamanya apabila mereka perlu membawa semua pinggan mangkuk kotor itu kembali ke mesin basuh pinggan mangkuk untuk menambahnya penggunaan semula.

 

 Bagaimanakah anda melakukan ini dengan cara yang tersusun dan tepat masanya tanpa kelihatan seperti restoran anda tidak teratur? Mengapa meninggalkan pinggan mangkuk kosong dan perkakas di permukaan meja kosong? Oleh itu, memilih troli keluli tahan karat akan menyelesaikan masalah jenis ini dengan cepat dan pantas.

 

Jika anda seorang pemilik restoran atau memerlukan bantuan dengan mengumpul barangan restoran anda, anda ingin tahu bagaimana ia boleh menyenangkan pekerjaan anda atau tugas kakitangan anda; menjadikannya kerja lebih mudah kerana mereka perlu mengambil peralatan makan dan perkakas restoran semasa pilih troli restoran berjenama “BERJAYA STEEL” jam sibuk.

 

You may also be interested in other related products such as Meja Dan Kerusi Fiberglass Permukaan Atas Meja Granit , Meja, Kerusi Dan Bangku Stainless Steel Troli Restoran, Meja Dan Kerusi Stainless Steel, Meja Kerja Stainless Steel, Pemborong Meja Dan Kerusi Fiberglass, Set Kantin FiberglassPembekal Perabot Medan Selera FiberglassMeja Dan Kerusi Logam Untuk KafePembekal Kaki MejaMeja Kerusi KantinStainless Steel Waiting BenchStainless Steel Cat Cage, and Bangku Menunggu Stainless Steel.

 

Contact us today and get your questions answered. Email or call us using the details provided on the bottom right section.